Gårdagens skolgöra!

Datum:2012-10-12 Klockan:07:36:49

/Mammalicious

Oct. 09, 2012

Datum:2012-10-09 Klockan:15:26:04

Hej! Kom nyss hem, varit och hämtat sonen på dagis. Så skönt att ha han hemma igen, saknat han sen jag lämnade han i morse. Puss på mammas prins<3

Idag i skolan har jag klipp gradering och permanent rullning.
Blev super nöjd med klippningen, bara något litet hörn jag missade men min lärare sa att det var jätte bra:)
Permanentrullningen tycker jag ännu är svårt även om jag gjort det många gånger, men bara att träna mera för efter lovet ska vi ha våran första permanentkund :)

Lägger upp en bild på gradering, kortare i nacken än resten av håret: tycker det är det svåraste klipp sättet, men fick till det bra. Tyvärr ingen bild på det jag klippte.

/Mammalicious

Gårdagens händelser

Datum:2012-10-09 Klockan:06:33:42

Glömde skriva igår kväll :p
Lämnade Matheus på dagis till nio, sen drog jag hem, såg lite tv och tog det lugnt, då jag hade ont i magen o huvudvärk. Rozsika kom förbi en stund, sen hängde jag med till henne.
Efter det hämtade mamma mig och vi drog till farmor på fika. Va så trevligt! Sen hämtade jag prinsen på dagis.
Sen kom rozsika o neyo förbi och var här ett tag, ungarna lekte gör fullt och jag och rozsika snackade:)

Idag har jag sån sjuk mensvärk så jag vet i vad jag ska ta vägen. Som tur är har allvarsson skrivit ut tabletter som tar bort den värsta smärtan, får hämta ut de på Apoteket i dag! Ska snart väcka prinsen och göra oss i ordning för idag är de dagis o skola på schemat ^^

/Mammalicious

Ledig!

Datum:2012-10-08 Klockan:07:48:15

Godmorgon bloggen!
Just nu sitter Matheus i badet och jag ska klä på mig. Idag är jag ledig men Matheus ska på dagis, han tycker det är så kul där. Och jag ska passa på att fixa lite hemma, in på banken och handla så jag har det klart. Hämtar Matheus tidigare idag iaf, för hans pappa skulle kanske komma hit och träffa han idag, men får se hur det blir med de iaf.

Igår kväll pratade jag två timmar i tele med älskling, vad gör man inte när man inte kan ses? Saknar han så sjukt mkt! Vi ses om 11 dagar, nedräkning! Som tur är har man fullt upp i skolan innan lovet, och Lykke kommer i helgen så man har lite annat att tänka på, blir så jobbigt när man bara sitter och glor, då kommer saknade ännu starkare.

Nä nu ska jag ta upp Matheus ur badet, klä på han och sen till dagis! Puss!


Instagram: neaahlicious

/Mammalicious

Today

Datum:2012-10-07 Klockan:17:27:38

Hejsan! Idag har josefine, Robin och Albin varit här. Ätit mat och fika. Jätte trevligt, gick även bort med barnen till lekplatsen så dom fick leka. Det tyckte dom om :)

Ska strax börja med maten så vi hinner äta innan jag ska tvätta. Sen blir det att se solsidan sen skulle terminator 3 gå ikväll med så ska se de :)

Gud vad jag saknar min stora älskling :( som tur är så ses vi snart, även om det känns som en evighet! <3

/Mammalicious

Gårdagens kväll/idag den 7 oktober :)

Datum:2012-10-07 Klockan:09:26:32

Hejsan! Igårkväll hade vi mor & son kväll, va super mysigt! Jag och Matheus lagade tacos, sen blev det chips, godis o läsk till efterrätt. Såg film och myste tills han somnade i min famn. Så underbart! :)

Idag ska jag städa och fixa lite i lägenheten, vi ska till affären och köpa blöjor för dom är snart slut, sen blir det nog lekplatsen en stund så prinsen får gunga lite :) ikväll vid 19.00 har jag tvättid, jippi! Noot, men lika bra att ha de gjort så man har rena kläder tills veckan :)

Matheus badar just nu, och jag ska fixa mig :)

/Mammalicious

15 månader + 3 dagar :)<3

Datum:2012-10-06 Klockan:08:39:48

Jag älskar dig Henric Rundby!

/Mammalicious

Matheus,mammas lilla älskling!<3

Datum:2012-10-06 Klockan:08:38:11

Mammas fina underbara prins!

/Mammalicious

6 oktober

Datum:2012-10-06 Klockan:08:25:40

Hejsan bloggen! Va ett bra tag sen sist, men har verkligen inte tänkt på bloggen alls, haft fullt upp med annat!

Sist jag skrev hade jag sommarlov, det är dock över nu, nu är det fullt upp i skolan, nu i veckan hade vi färg modeller, och rozsika ställde upp. Färgade hennes hår rött vilket blev super snyggt!
Och nästa v ska vi ha våra första kunder som vi frågat själv, v Eftr. Lovet drar det igång med kunder på riktigt. Ska bli spännande, men lite läskigt.
Jag kan ju klippa och färga men ändå lite skrajj, men ändå sjukt kul!

Har varit uppe vid Henke två helgar själv sen jag skrev sist, och han har varit nere typ två gånger sen dess.
Jag och Matheus åker till han den 19de och han åker med ner den 26e, eftersom jag har lov v 43 kan man passa på att åka till han :)
Vi firade även 15 månader nu den 3 oktober, så vi håller ännu ihop trots distans.

Lykke har även varit på gotland så hat umgåtts med henne, kommer även nu i helgen som kommer. Ska vi också ses, och då ska Matheus till sin pappa som han inte varit hos på 2 v och mer blir det eftersom det är ett tag till nästa helg.

Mamma och Miranda har även fyllt år sen sist jag skrev, den 12 september. Så vi har firar dom :)

Och glömde ju helt bort, haha har skaffat iPhone 4/s sen sist haha ^^ stört nöjd. Medan min kära pojkvän skaffat 5an, men han är som han är, därför jag älskar han! <3

Nej nu ska jag fixa lite frukost till mig och Matheus:) puss hej!

/Mammalicious

RSS 2.0