Fadern till Matheus!

Datum:2011-03-09 Klockan:07:52:06
Ja det verkar va så många som undrar så jag får väl skriva som det är helt enkelt, Henric är inte pappa till min son, av ett test visade det sig att det inte stämmde. Jag träffade även en annan kille under den här perioden som man räknas bli gravid, Robin alltså. Vi träffades under en kväll o det slöt med en graviditet efter en gångs sex.. Jag kände på mig under hela graviditeten att det var hans o han ville inte ha me oss att göra, två veckor innan Matheus kom frågade jag på mödrarvården när jag kunde tänkas bli gravid o dom sa i slutet av augusti o då hade jag inte haft sex me Robin utan henric, så jag antog att det var han då. Matheus kom till världen o jag tyckte att han var likt Henric så o jag kände mig så säker på att han var pappan så han tog på sig rollen, men vi skulle även göra faderskaptestet för att få svaret bestämde både jag o henric ihop. I tre månaders väntan på svaret fick vi det, det var negativt...

Henric blev såklart ledsen o huh vad jag måde dåligt för han, han var en sån underbar far till Matheus. Men kunde inte göra något åt det. Men han kommer o hälsar på oss emellan åt :)

Nu är matheus 9 månader o för några veckor sen hörde Robin av sig o ville träffa mig o Matheus, vi snackade o han träffade sin son. Men efter någon vecka slöt han höra av sig o igår förklarar han för mig att han kommer skriva av sig faderskapet.

Så vi får se hur allt löser sig nu...


 
/Mammalicious

Kommentarer
Postat av: G.

Jag ska prata med honom. Jag vet att detta är svårt för honom men jag vet även att han är fantastisk när han väl gör det han ska. Det är mycket i hans liv som inte klaffar och jag tror det är mycket rädsla för honom med, rädd för att göra misstag.

Datum:2011-03-09 Tid:11:44:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback