uppdatering

Datum:2011-01-22 Klockan:10:33:54

hejjsan bloggen, nu var det ett tag sen.
Sitter just nu ute i Vall vid mina föräldrar, har sovit här inatt. Ska in tiill stan om ett tag, för ikväll blir det hem till Josefina o umgås :)ska bli super kul!

Matheus har ju kunnat sitta nu ett tag o nu ska det snart börjas krypa, han ställer sig precis som attt han ska krypa iväg men han har nog inte riktigt förstått hur det går till än :P han brukar även siitta på rumpan o dra sig fram med bena, ser super sött ut :)
Han blir snart 8 månader, min lilla prins är en stor kille nu :)<33

Nu är det äntligen nyfixat i lägenheten eller ja de är ju bara köket kvar nu, men annars är det klart :)

/Mammalicious

You broked my heart....

Datum:2011-01-09 Klockan:16:43:07

Hejjsan bloggen, sitter just nu ute hos mamma o pappa i vall. Kände att jag ville umgås med familjen lite, vi har främmande just nu av några. Alltid lika trevligt! :) Blir kvar här till över middagen sen åker jag, syster o baby till stan igen.

Sen åker jag nog ut hit nästa vecka igen, skönt att komma ifrån stan lite, ibland iaf. Få prata med mamma om lite saker, så skönt att vi ha en sån bra kontakt. Vi pratar för de mesta om allt, älskar dig mamma :)<3

Lilla sötnosen ligger o sover just nu i sägen så jag passar på att sitta här då, när det ändå finns tid :)


Matheus, du är mitt allt, mitt livsglädje. Min min min, o bara min! :)<3I trusted you, you broked my heart..

/Mammalicious

Time to move on

Datum:2011-01-09 Klockan:15:13:01

Du är glömd, raderad, finns inte i min värld längre. Har förlåtat för många gånger, nu ser jag bara framåt, tänker inte titta tillbaka för det kommer bara göra det jobbigare för mig. Jag älskar dig, men det här är inte värt de längre. Alla dessa år med dig är ett minne blott, tackar dock för allt bra vi haft tillsammans, synd att de slöt på det här sättet men antar att de var väl ödet... Vi är väl inte menade för varandra, trodde du va den rätta men ack så fel jag hade..

Jag ska gå vidare o jag ska älska igen,det här ska inte få mig att gå under, stängs en dörr öppnas en annan!

Tack för allt, men du tillhör det förflutna nu :)

/Mammalicious

bilder

Datum:2011-01-05 Klockan:13:09:04

/Mammalicious

Onsdag

Datum:2011-01-05 Klockan:12:08:27

Hejsan bloggen, är helt slut, Matheus har inte sovit så bra på 3 nätter nu, tror han håller på att få tänder, för han har varit väldigt gnällig i flera dagar.. Blev en natt i vall igen men idag ska jag hem, mitt vardagsrum ska va klar tapetserat idag så måste hem o fixa lite, får hoppas på att de ser bra ut :) Sen nästa vecka ska dom ta hallen o mitt sovrum så jag får fixa köket själv för det tänkte dom inte göra, typiskt! Menmen...
Ska ta bilder o lägga in så fort jag har tillgång till en data  så ni får se :)Bilder tagana nu :)

/Mammalicious

:)

Datum:2011-01-04 Klockan:17:15:08
Hejsan, sitter just nu hemma hos Mikaela. Vi har sett på film, :) Fjärde gången Matheus är här o hälsar på, lite kul :)
Ska snart bli hämtad av pappa o åka till Vall ikväll igen,  alltid lika mysigt :)Moi o Mikaela :) <3
/Mammalicious

The love of my life

Datum:2011-01-04 Klockan:10:38:35
Matheus Carl Henric Lindström, 7 månader o 6 dagar :)
(kan tyvärr inte lägga upp några ny bilder just nu)

Nu är de lite mera en sju månader sen jag fick min lilla prins. Under dom här månaderna har han lärt sig en hel del.
Det senaste han gjort är att sträcka sig efter saker, sitta själv på golvet. Ligger han på mage börjar han röra sig sakta framåt. Är han i någons famn och sen får syn på mig sträcker han ut armarna mot mig i skrattar, så jäkla sött!

Han äter gröt på morgonen, burkmat till lunch, banan till eftermiddagen o lite snutt på mig. Försöker även med välling på kvällarna så man kan sluta helt med amningen snart :)

HAR NI FRÅGOR ÄR DET BARA ATT SKRIVA! :)

/Mammalicious

Länge sen sist

Datum:2011-01-03 Klockan:20:57:18

hejjsan bloggen, nu var de riktigt länge sen sist... Men som sagt har ingen data så är lite svårt att skriva.
Mycket har hänt sen sist. ¨

Hoppas att alla har haft de trevligt under jul o nyår. Själv har jag haft de toppen bra. Julafton ute i Vall vid mamma o pappa, släkten var även här. God jul mat och massa julgodis :) såg även kalle anka som är en tradition som bara måste följas ;)


Nyår blev med Mikaela o älsklingen, vi lagade god midda och åt massa gott, satt hemma o såg på raketer o bara mysade framför tv:en :)
Hoppas att dethär året blir lika bra som förra året.

Matheus har även hunnit bli sju månader, sitter själv och sträcker sig efter allt, skrattar och gör min dag underbar. Dom här sju månderna har gått så fort, kan knappt förstå att i sju månader har jag varit mamma till världens bästa son, helt otroligt! Ibland kan jag faktiskt känna att jag inte vill ha mera barn, men vem vet vad framtiden har att erbjuda :)

Annars rullar livet på som vanligt, går hemma, umgås med sonen och Mikaela för det mesta. Åker ut till Vall emellanåt o umgås med familjen :) Som sagt, lever livet o jag älskar de! Skulle inte vilja byta det mot något.

Snart fyller man 18 år, ända  sen jag var tretton har jag längtat efter den dagen, helt sjuk. Har hunnit med så mkt innan man ens fyllt 18 :)


Just nu är man ute vid vall hos familjen, var ett tag sen. Men dom håller på att fixa i lägenheten och jag saknade familjen så kände att jag ville ut hit :) Ska väl sitta framför brasan och mysa snart med alla. Imorgon ska jag in till stan igen och fixa lite sen kanske jag åker tillbaka hit :) nu ska jag få sonen att sossa, älskar dig Matheus :)<3
/Mammalicious

RSS 2.0